tisdag 9 juni 2009

Ja, på order av min kära vän Jessica ska jag nu skriva några rader här.

Ettans sista prov är nu avslutat. Sorgligt eller inte , det är frågan. Provet isäg kan jag skratta mig lycklig på att det är över. Nu är det upp till lärarna att avgöra vilket betyg man är värd. Men symboliken med att det är över.. Det känns konstigt. När man var liten gick tiden så sjukt mycket saktare. Eller det gjorde den väl inte egentligen, men man upplevde den saktare. Nu är det bara två år kvar på gymnasiet.

Jag har en liten teori på det här med tid. Eller nej , det är ingen teori , bara en tanke.
Vi som går omvårdnad har fått lära oss en hel del om åldrandet. Att man får sämre reaktionsförmåga när man blir äldre och att andra delar också försämras vet vi. Men jag har starkt funderat på om inte tidsuppfattningen gör det med. Jag har märkt det att när vuxna ska svara på en fråga kan det ta ett bra tag innan svaret kommer. Frågan är om inte vuxna upplever den tiden som kortare , än vad vi lite yngre gör?.. En lite tankte bara..
En lam tanke.

1 kommentar:

gissa!! :D det börjar på z och slutar på richard. hmm.. nej det är inte zrichard!! :O (om du trodde det, som du nog inte trodde men iaf!!!) och jag vet, detta kanske blir sveriges längsta namn från en bloggförfattarens läsarens gästnamn(eller hur jag ska uttrycka mig?).. av en mycket vacker läsare! richard sa att han sa...

haha Sandra, du tänker mkt du!! :D det var en fin lam tanke :)inget illa menat!!