måndag 25 maj 2009


Jag tror att dessa ord kan spegla min tid på vägarna ganska bra. Ni som är i samma sits ( HÖHÖ ) vet hur det kan vara. När man laddar gärnet för att ta sig frammåt efter ett stoppljus, och bilen liksom studsar fram. Men man kan väl säga att det är en prestation att få bilen att hoppa utan alla special effekter.

Min förkyldning börjar nu nå slut etappern, jag vågar dock inte hoppas på för mycket då den lika snabbt kan vända igen , och så är man tillbaka på ruta ett. Men förhoppningsvis dansar den sin sista vals.
Imon blir det att spela volleyboll med klassen, kan bli riktigt mysigt. Eller mysigt var väl en benämning min svenskalärare skulle hoppa i taket för. Men intressant , om jag uttrycker mig så.
Enligt smhi har vi iallafall vädret på vår sida. Och det kanske blir att spela i sport topp och shorts , who knows ?

Det är vid den här punkten jag börjar fundera på hur många som orkar lyssna på mina egentligen ganska tomma ord. Men som sagt, alltid roar det någon. Och vi människor har ju ett visst behov av att höra hur andras liv är. För att glädjas åt glada , och kanske till och med glädjas åt andras olycka ? .. Alla är vi olika.

Iallafall så börjar min födelsedag närma sig. Den kommer tillbringas på ett helt annat sätt än vad jag är van vid. Men det kanske är just när man fyller 17 det är dags för en förändring? Jag ser iallafall fram emot den jätte mycket då Emma lovat att bjuda på lunch. Makaroner och köttbullar skulle jag gissa. Men det går bra det med ! Bara grejjen att jag på min födelsedag ska bli bjuden på lunch av Emma är helt underbar (TACK EMMA). Senare bär det nog av att titta på bal för att sedan avsluta med att hålla i en träning. Jag laddar röst resurserna för det sistnämnda.

ha det nu helt underbart !




1 kommentar:

Richard sa...

lycka till med körningen! du ska bara veta hur skönt det är när man till slut, inte lyckas få den där "studs-händelsen", när man ska köra iväg! :D
Det låter som en härlig födelsedag! Grattis i förskott Sandra! (HAHA FÖRSKOTT xD fattar du? xD!)