söndag 15 mars 2009

Sommaren närmar sig med stormsteg. Och trots att jag i mitt inre har förberett mig på en klassiker med regn och kyla kan jag inte låta bli att fantistera om några saker jag vill uppleva.

Jag vill fara runt på stranden med ett par inlines för att sedan sätta mig på en stor varm sten och äta frysta bananer och jordgubbar.

Jag vill sitta på en hästrygg och känna vattnet under fötterna för att sedan torka genom en galopp på en grön äng med alldeles för högt gräs.

Jag vill springa av mig på en plan , sparkandes på en boll. Kämpandes mot ett lag med roliga färger.

Jag vill sitta vid en mysig sjö med mina nära och kära , bara för att avnjuta ljudet av en gitarr och smaken av en grillad varmkorv.

Jag vill få massa fix idéer som varar över en dag, för att sedan vara bortglömda.

Jag vill gå. Gå alldeles för långt för att sedan slå sig ned för att sova i ett illa luktande tält, brevid alla spindlar och myror.

Jag vill springa, springa med någon härlig vän. Springa runt en sjö, en flod, ett hav. Allt för att sedan kunna svalka av sig i vattendraget.

Jag vill köpa glass. Kanske till och med slå rekord. Glass-provning. Egen gjord, köpt glass.

Jag vill sova under bar himmel. Räkna stjärnor och dess fall. Filosofera över att vi egentligen ser dem långt efter i tiden.

Jag vill se allas härligt solbränna. Den gyllen bruna färgen. Jag vill till och med bli avundsjuk för att jag måste kämpa jätte mycket för att bli lika sol-brun.

Jag vill stå i en busskur mitt i natten efter en härlig kväll. Kanske upptäcka att bussen inte alls går när jag trodde så man kan sitta och prata ända tills bussen slutligen kommer.

Jag vill åka tåg. Bara för att åka till en förorenad sjö i någon by någonstans i småland.

Självklart kommer jag njuta av en vanlig dag på stranden , med en magnum smältande i handen. Men det skadar inte att tänka ;D

2 kommentarer:

Jessica :) sa...

Gillade många av dina önskningar och tycker verkligen att vi ska sätta dem i handling! :D Ladda till lovet med andra ord!

Anonym sa...

Ja gudars va underbart... Får man hänka på alla ideér du och jag i somar Sandra det kommer inte bli lätt för resten av befolkningen!! haha... underbart<333