lördag 27 december 2008

bildtext.
Bilden är ritad i paint. För mycket fritid eller ny väckt intresse, det är frågan? Denna är dock från 2007 om inte mitt minne sviker mig.
slut på bildtext.

Mätt med mina mått var det ett tag sedan jag skrev något här. Det är antagligen sånt som jag bara har koll på själv.
Julen har hunnit passera och den var lite speciell i år. Egentligen gjorde vi som vanligt, både hos mamma och pappa. Men det fanns liksom inga julkänslor. Om det beror på snön eller för att känslorna för julen förändras när man bli äldre är ett mysterium. Men det är ju tanken som räknas och det var bara att göra det bästa av det. Och jul är ju ändå jul så det var kul !

Och sen har jag just löst ett mindre i-lands problem. Varje jul räknar man upp vad man fick i julklapp ca: 3000 ggr. Och den 2999 kan det börja bli något påfrestestande.
Detta är nu andledningen till att jag numera tänker gå runt med en lapp liknande en inköpslista i fickan! ( DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS )

Gårdagen bestod av en sväng till stan med min kära mor, gympa hallen med en hel drös härliga människor och sedan följde Richard med mig hem. Allt var jätte kul! :D
Och det bestående interskämtet som jag förövrigt nästan låg på marken av skratt av är :
BTW-Köp vägen.
Bok på g ?

Idag drog jag först en stund till mellandagsrean. Men det var egentligen inte själva rean som var det roliga. Det var istället att jag träffade massa sköna människor. Ingen nämnd ingen glömd.
Så det var snarare en jakt på välbekanta ansikten än en jakt på kläder etc.

Sedan var det mening att vi skulle bli några stycken hemma hos mig och kolla på film. Det slutade med mig och Julia. Det var mysigt och kusligt när vi tittade på 1408. Och tro det eller ej. Båda de alternativa sluten. Promenaden var ännu ett tecken på att vi inte är fullt normala. Jag tänker inte säga mer. Men en hög bro kan vara underhållande.

Mitt nästa uppdrag blir att skriva en nyårs löftes lista.
Två punkter är redan klara, och planerade sedan länge.
  • Lära mig jonglera
  • Berömma någon okänd

Förslag mottages med öppna armar.

Tjo och tjim fiskstim!

1 kommentar:

Emmas blogg sa...

du får se filmen igen din lilla tönt. fan va ja saknar dej<3