tisdag 18 november 2008

Ibland har man lust att skriva, ibland inte. Nu har jag inte haft lust på ett tag. Eller jo det har jag visst det, men jag har inte haft någon inspiration. Nu finns den,eller den kunde ha gjort i alla fall.

Min senaste vecka har varit jätte kul , men som alla vet kan det ju inte gå en hel vecka utan att man känner sig lite nere. Mitt nederlag denna veckan måste vara Emmas arm. Inte för att ni kanske tycker att det är jätte intressant att veta vad jag har lyckats med , men för att det ligger en viss stolthet bakom händelsen så ska jag berätta:

För er som inte visste det har Emma gått på Judo ,vilket ger henne vissa fördelar när våra tränare får för att vi ska brottas med fotbollen ( vilket dock är jätte kul) . Andra gången i ordningen fick brottar tränaren för sig att vi faktiskt skulle få köra lite "matcher". Övervägande gånger låg jag på marken med Emma över mig och bad böner för att blå blåmärkena inte skulle bli allt för stora. Men en gång lyckades jag faktiskt få ned henne. Och det med enligt Emma, ett "snyggt" armlås. Jag vet dock inte vad det innebär , men det sa jag inte högt. Tur i oturen så råkar jag sätta mig på hennes arm,och alla har vi väl fått armen åt fel håll. Jag behöver inte säga mer. Förlåt Emma.

Om jag ska gå vidare till saker som har medfört glädje , så är det som alltid mina underbara vänner och familjen. Under veckan har jag hunnit med massor av grejer , där ibland träning, träffat kompisar och enligt min almanacka i mobilen, åkt buss. Det sista är ännu ett av alla onödiga saker som faktiskt är alarm satta i min mobil.

Helgen bestod av massor av härligheter , alla lika roliga , tack!
parantes Roliga kan definieras på olika sätt. Jag menar att det är sådana saker som förgyller tillvaron och ger en många härlig skratt. parantes
Grattis Sippan, Jessica och Frida förresten! Och alla andra som fyller år nu också såklart.

På tal om ingenting så har jag naturkunskapsprov imon , jag ska nog ärlig erkänna att jag inte sedan 6an har pluggat så här lite på ett prov ( vad jag kan minnas iallafall). Men bara för att jag sa det nu måste jag läsa igenom det en gång till. Peppar peppar. Go went Ekosystem.

Förövrigt måste jag bara få dra ett jätte internskämt.. ÅHHHare undanbedes.
De fem rikerna:
-Bilister
-Cyklister
-Gångare
-Busschaufförer
-Gymastiklärare

Hade det inte varit hockey på tv nu hade jag kunnat tråka ut er en stund till. Men hockey står tyvärr överst på att göra listan nu. Sen måste ja bara få tilllägga att jag är öppen för fina ordspråk.

Hoppilöven.






2 kommentarer:

Emmas blogg sa...

ahahahahahah....ja dör sandra.. Det är synd om dej nästa brottnings träning...grr. hahaXD...bilist, cyklist, gångare, buschaffis och BARBRO.ahaha

Jessica :) sa...

Hahaha jag tror faktist att du lider mer än vad Emma gör ! xD