söndag 26 oktober 2008


Jag märkte just att jag inte skrivit något om vad jag gör på dagarna så därför ska ni får höra om min underhållade fredag :)

Fredagar är alltid goa för alla är så glada och nu skulle de ju även komma att bli höstlov. Första lektionen var Franska, lektionen gick ovanligt snabbt , kan bero på att vi endast översatte en sång. Det ägde jag och Jessica på, eller vi kunde ha gjort iallafall xD Sedan vart det lite spel på kommande lektioner.

Lunch

Sedan stod det bild på schemat. Ojoj, det är en upplevelse av egen klass. Att blanda färger och kleta ut över ett papper , det är jag en hejjare på. Dock gör jag det med en som har liiite mer känsla för bild. Så Jessicas färger blir mycket finare ^^ ( se bilden )


Lektionerna tog slut och jag och Emma bestämde oss för att dra med oss folk och titta på idol,sjunga singstar och käka tacos hos mig :) Det var mysigt. Jag är också väldigt stolt över Pauline som såg ut att trivas väldigt bra med Ziggie ! Ha det underbart , och tack för mig.

2 kommentarer:

Pauline sa...

Haha, det var väldigt mysigt hemma hos dig! Jag är stolt över mig själv som inte sprang och gömde mig bakom soffan när jag mötte din hund, vilket jag gjorde när jag träffade mina kusiners hund för första gången, din hund är gullig! Notera att jag skriver "din hund" för att jag glömde bort vad hon heter. Du skrev det i din blogg men jag lider av närminnesförlust och kommer bara ihåg att hon börjar på "S" ;) Kram på dig

Pauline sa...

Jag skojade bara när jag skrev att jag lider av närminnesförlust. Jag läste vad jag skrivit och såg att det lät väldigt seriöst men jag har ingen närminnessjukdom ;)